GSM Reparatie & Iphone Reparatie | REVIEWMijn persoonlijke review van de gsm reparaties van TOP PHONE

Ten eerste wil ik graag even heel duidelijk maken dat ik zelf heb besloten een review te schrijven, en dit me niet is gevraagd door de mensen van top phone, of door de admin van de site. Ik doe dit voor mijn plezier, en ook voor inspiratie voor mijn eigen blog. Ook was ik byzonder gecharmeerd en verrast door de zeer speciale en persoonlijke aanpak van dit bedrijf.

Bovendien heb ik aan de mensen van top phone de volledige goedkeuring gegeven voor wat betreft het highlighten, of hyperlinken van woorden of stukken uit mijn relaas. Zolang er maar niet getornd wordt aan de inhoud zelf, en mijn woordkeuze en zinsbouw.

Verder is alle inhoud in deze review van de site gsmreparaties.be volledig persoonlijk, en heb ik graag dat deze niet wordt gekopieerd en gebruikt voor andere doeleinden. Ik dank daarvoor bij voorbaat u, de lezer, alsook de mensen van top phone, die ik hiervoor mijn volledige vertrouwen geef.

Bon, laten we beginnen bij het begin. Ik ben eigenlijk nogal gekend voor het "verzamelen" van de allernieuwste gsm's en andere electronische hebbedingetjes, zoals tablets e.d.
De laatste gsm die ik gekocht heb, is de Samsung Galaxy S3 . Dat is nogal een toestel! Persoonlijk weet ik niet wat ik het liefst heb.. Deze, of de Apple iphone 5   ) (die heb ik namelijk eerst gekocht). Ik ben niet zo iemand die voor of tegen is. Voor ios of tegen ios , voor android of ertegen. Ik probeer gewoon alles, en ik vind overal wel Iets positiefs, maar uiteraard ook negatief.

Enfin, daar gaat het hier natuurlijk niet over. Maar, dit is maar om een idee te geven over het feit dat ik steeds veel gsm's bezit, EN dat er uiteraard op tijd en stond eentje binnen moet voor reparatie. En hier is het natuurlijk dat de mensen van top phone in beeld komen.

Ik heb namelijk reeds drie keer gebruik gemaakt van hun diensten. En dit voor drie verschillende toestellen. Het eerste was een Iphone 4S . Ik had het ding pas een maand in mijn bezit, en het ging al mis. Mijn zoontje had er een heel glas water op gemorst. Maar echt, helemaal erover, en dan nog de iphone zo in de plas laten liggen. Ik had dit pas later gezien, en natuurlijk was het toestel helemaal verloren!

Dus, ik ermee naar de winkel waar ik het gekocht had. Uiteraard wist ik ook dat ik het niet gratis zou kunnen laten herstellen, want waterschade hoort natuurlijk niet in de garantievoorwaarden. Maar ik had toch gehoopt op een degelijke prijs.
Dat was dus een volledig verkeerd gedacht, want ik verschoot me een bult toen ik hoorde wat de kost was! Dan ben ik via Google en andere wegen terecht gekomen bij deze site, gsmreparaties.be , waarna ik - na wat uitleg gelezen te hebben - doorgelinkt werd naar de site www.topphonebelgium.be . Top phone bleek dus een bedrijf te zijn dat gespecialiseerd is in reparaties van gsm's, smartphones, tablets, laptops, en zelfs gps toestellen. Enfin, ik heb me dan aangemeld op de site, een account aangemaakt, en alle communicatie gevolgd via de interne chat berichten.

Ten eerste was de aangeboden prijs verrassend aantrekkelijk! (zeker ten opzichte van het voorstel dat ik eerst in die winkel had gekregen) En ten tweede was de service meteen zeer persoonlijk. Ik kreeg vrij snel bericht van een sympatieke dame, waarna het hele proces op gang kwam, waarbij me uitgelegd werd hoe de levering van het toestel in z'n werk zou gaan, en dergelijke.

Nu, om dit verhaal kort te maken, nadat ik mijn toestel had opgestuurd, kreeg ik na enkele dagen al bericht dat mijn toestel helemaal was hersteld, en dat het zo snel mogelijk zou worden opgestuurd. Ze hadden er meer werk in gestoken dan eerst was voorzien, en toch hebben ze de prijs niet veranderd. Alles is dus prima verlopen. Toen ik mijn toestel terug kreeg, bleek het inderdaad in perfecte staat te zijn, en tot op heden werkt het nog steeds perfect! Deze service is echt een aanrader.

Zoals u al had kunnen raden, heb ik voor de twee andere reparaties ook gebruik gemaakt van de diensten van top phone, en ik was net zo aangenaam verrast van de goede service als voordien (al was het nieuwe er natuurlijk al vanaf, maar you get the point ;) )

Ik heb besloten mijn verhalen neer te pennen, en exclusief voor te behouden voor de mensen van top phone, die ze dan zullen posten op hun websites. U zal dus nog meer teksten van mij tegenkomen hier ;)

Groetjes,
Chris Vansantens - tevreden klant :)GSM HerstellingenHieronder vindt u een opsomming van een aantal populaire modellen van gsm's en smartphones die door ons succesvol gerepareerd kunnen worden. Dit zijn enkel voorbeelden, deze lijst is natuurlijk niet limiterend!

Voor uw gsm Reparatie, bent u bij TOP PHONE aan het juiste adres! Wij garanderen een persoonlijke, en professionele aanpak!


galaxy s3 Reparatie
SAMSUNG GALAXY S3
ipad Reparatie
IPAD RETINA
iphone4 Reparatie
IPHONE 4s
lumia 800 Reparatie
NOKIA LUMIA 800
iphone 5 Reparatie
IPHONE 5
ipod Reparatie
IPOD TOUCH
htc one x Reparatie
HTC ONE X
laptop Reparatie
LAPTOP
lumia 920 Reparatie
NOKIA LUMIA 920